Milošević na dlanu

17. mar 2006, Valerija Brkljac

Dlanovi pokazuju da bi Milošević mogao da pati o jedne hronične bolesti6. juna 2002. Politika Ekspres na prvoj strani je objavila članak o tumačenju dlanova Slobodana Miloševića.

Analizu je uradila Valerija Brkljač, koja živi i radi u Milanu, a čiji su radovi objavljeni na sajtu www.mondoonline.net.

Intervju sa Valerijom Brkljač je vodio Momčilo Kovačević.

Kao kuriozitet, te iste godine Politika je objavila analizu dlanova Bin Ladena i tvrdnju Valerije Brkljač da Bin Laden neće biti uhvaćen i da uopšte nije bolestan, kako su svi tada tvrdili. To se ostvarilo. Preostajalo je da se potvrdi šta je napisala o Miloševiću i njegovoj sudbini.

Mi vam prenosimo integralan tekst predvidjanja, koji je publikovan javno 2002. godine.

Njegova je snaga skoro primitivna koliko je jaka.

Milošević u opasnosti po život

Dlanovi pokazuju da bi Milošević mogao da pati o jedne hronične bolesti. Ne vidi se veza trenutno, ali postoji opasnost po njegov život u periodu od naredne tri godine života u inostranstvu. Ali nije usled bolesti.

Ta opasnost nema nikakve veze ni sa njegovom eventualnom namerom da sebi oduzme život, naprosto zato što ista apsolutno ne postoji. Na dlanovima ne postoji nikakav znak koji bi to potvrdio. Iz njegovih dlanova se vidi da smrti u njegovoj familiji ga nisu oslabile nego otvrdnule. Njegova je snaga skoro primitivna koliko je jaka.

Neko će nasrnuti na njegov život? Ko, zašto i kako? Preživeće ili će uspeti da izbegne? Ili će sve izgledati kao jednostavan nesrećan slučaj…

Futuro di Milosevic

Nakon opasnosti po život (ako preživi), trebalo bi da usledi jedan važan dogadjaj – prebacivanje u Srbiju! Probaću da napravim hipotezu.

Narednih godina bi se moglo desiti nešto što bi bacilo novu svetlost na ulogu Miloševića na Balkanu? Ili će se u svetu politike desiti nešto što će izmeniti aktuelnu situaciju, i što će dovesti do odluke da se Milošević prebaci da završi svoju kaznu u Srbiji, kao što se sa dlanova moze pročitati?

Politička karijera Miloševića je zauvek završena i tu činjenicu ništa neće moći da promeni. Kao to da iz njegovih dlanova proizilazi da tragične smrti u njegovoj porodici nisu okončane.

Ali i jedan kuriozitet!

Medju njegovim naslednicima, jedna žena (nije kćerka) postaće važan političar u Srbiji.

Ostavite komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena.)