Tahitian noni sok

22. mar 2005, Dean

Noni je plod biljke Morinde Citrifolije iz koje se dobiva sok kojega stanovnici Polinezije koriste više od 2000 godina radi održavanja vitalnosti i liječenja raznih tegoba, budući da su često i sami bili svjedoci neobjašnjivih izliječenja.

Noni, što u prijevodu znači “božji dar”, bere se gotovo svakodnevno te se iz ploda iscjeđuje sok i priprema koncentrat koji se puni u staklene boce pomiješan s malo prirodnog voćnog soka, grožđa i borovnice, radi poboljšanja okusa. Dakle, sastav proizvedenog soka čine 89% originalnog noni-soka (iz ploda i ljuske) te 11% prirodnog voćnog soka.Važno je napomenuti da je taj sok 100% prirodan, da je oslobođen od kemikalija, da je bez dodataka šećera, sredstava za konzerviranje, teških metala, umjetnih boja i da noni-sok nije lijek nego dodatak prehani.

Original TAHITIAN NONI sok sadrži više od stotinu minerala, vitamina, fermenata, enzima, ugljikohidrata i ostalih čistih elemenata. Najvažniji su sastojci noni-soka prokseronin i prokseronaza, a oba ova sastojka omogućavaju izgradnju kseronina u čovjekovu organizmu koji je vrlo važan za rast stanica i aktiviranje enzima.

Dosadašnja svjedočanstva korisnika i potvrde od strane stručnjaka (npr.liječnika i biokemičara) doveli su do sljedećih zaključaka o noni-soku: pomlađuje i obnavlja stanice u našem tijelu, pomaže u regulaciji imunološkog sistema, podražuje mnoge sustave u našem tijelu i djeluje u području staničnog sustava, posjeduje vrlo značajan analgetski efekat, uspješno djeluje kod problema vezanim za visoki krvni tlak, artritis, menstrualne tegobe, mentalne depresije, ozljede, senilnost, lošu probavu, aterosklerozu, krvotok, ovisnost o drogama, djelotvoran je protiv sedam različitih štetnih bakterija, prirodni je antiseptik i djelotvoran je protiv gljivica i parazita.

Original TAHITIAN NONI sok je svrstan od strane FDA (Food and Drug Administration), odbora za hranu i lijekove, u «G.R.A.S.» (generally recognized as safe) odnosno u potvrđeno sigurnu grupu proizvoda, što znači da je potpuno siguran i da ne sadrži nikakve štetne supstance, a 2003. godine komisija Europske Zajednice službeno je odobrila prodaju original TAHITIAN NONI soka u Europi.

Original TAHITIAN NONI sok proizvod je kompanije Morinda Inc. koja je već od samog početka (1996. g.) imala izuzetan rast, a njen je sok predstavljao 95% cjelokupnog svjetskog tržišta noni-soka dok su svi ostali konkurentni proizvodi činili preostalih 5%. Unatoč mnogim jeftinijim imitacijama koje se danas mogu pronaći na tržištu, kupci se i dalje opredjeljuju za autentični original TAHITIAN NONI sok.

Morinda Inc. nastavlja biti jedna od kompanija s najvećim rastom i najbržom komercijalizacijom mreže, a zasigurno će u tomu i ustrajati ne samo zbog kvalitete proizvoda, već i radi podrške i potpomaganja distributera kao i zbog pružanja mogućnosti poslovnog uspjeha svakoj zainteresiranoj osobi. Dakle, ova kompanija nudi svakome priliku da ostvari dodatnu zaradu te da postane uspješan u ovom poslu. Tajna uspjeha ove kompanije je u tome što pošteno i velikodušno nagrađuje svoje distributere, na svim razinama, a njezin jedinstveni marketing plan omogućuje stvarnu zaradu, odnosno vraća distributerima čak 53% od svakog zarađenog dolara.

Ako ste zainteresirani za ovaj prioizvod ili za poslovnu priliku, posjetite našu web stranicu www.noni-darprirode.com ili nazovite +385 98 937-6447, a mi ćemo Vas uputiti na naše više stručne sponzore u SCG.

Autor:
Dean
99 385 98 937-6447 [mob.]
www.noni-darprirode.com

2 komentara na “Tahitian noni sok”

  1. Mirko kaže:

    Gde moze da se kupi i i koja je cena?

  2. slavica kaže:

    Posto sam dijabeticar interesuje me koliko, i da li ovaj sok pomaze, i da li smeju da ga koriste dijabeticari. Pozdrav.

Ostavite komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena.)