Inter.co.yu na CSSBlast.ru

22. jun 2006, Goran Aleksic

Dobili smo još jedno lepo priznanje za svoj rad. Inter portal je izlistan u CSSBlast.ru galeriji. Hvala ruskim kolegama što su smatrale da je naš dizajn dovoljno značajan da ga uvrste u svoj izbor. Pozivamo Vas da posetite CSSBlast.ru i uživate u divnim sajtovima prezentovanim u tamošnjoj galeriji.

Najlepše hvala svima koji su učestvovali, pomogli ili na bilo koji način podržali naš rad i sajt www.inter.co.yu u zadnjih pet godina. Hvala za svu pozitivnu energiju i dobre namere.

Ovo je zajednički uspeh nas, koji smo stvarali i/ili posećivali ovaj sajt. Dizajnirali, programirali, slali i čitali oglase, čestitke, poruke na Inter CAFFE forumu, članke u Inter Magazinu.

Jedan komentar na “Inter.co.yu na CSSBlast.ru”

  1. Rade Kravica kaže:

    Čestitam i želim nam dalji napredak. Mislim da ovo izlistavanje tamo na toj galeriji nije neko veliko priznanje, nisam siguran koliko je taj sajt značajan. Ali, ako ćemo realno, rusi su mogli neki drugi sajt da odaberu, ima ih dosta, ali su odabrali baš inter.co.yu i to je ipak – uspeh.

    Priznanje od kolege nije mala stvar, ovaj sajt postoji pet godina i dok srpske kolege gledaju svoj lični interes i udvaraju se hrvatskim i slovenačkim kolegama, a koji opet svoje baze neće da zagadjuju srpskim linkovima, imamo jedan lep gest od – ruskog kolege.

    I meni nije nejasno zašto. Ako pogledaš malo bolje, videćeš da sličica inter.co.yu nije u centru, da je pomerena malo. Taj rus je „eskivirao“ banner sa ovog sajta. On se rešio da ga ubaci u svoju galeriju pa se čak i mučio oko tog snepšota, a bilo mu je mnogo lakše da nadje drugi sajt koji nema reklamu baš na tom problematičnom mestu.

    I lepo kaže, mada na ruskom, koji mu je motiv. Da je sajt nezgodan, da je veliki zalogaj. I ja, i on, i vi, svi mi vidimo da inter.co.yu nije neka lepota, definitivno. Ali onaj prvi koji je izlistan u galeriji ima 180 strana, onaj drugi ima dvadesetak, a onaj treći valjda četiri. Dok inter.co.yu ima trista hiljada strana.

    Pa ti gledaj.

Ostavite komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena.)