• Gamespy Review by Ben Turner, scoring 3/5: "The acclaimed first-person sneaker tiptoes onto the Xbox, and almost, almost pulls it off."
  • Thief III Preview An early preview of the game and features from Armchair Empire.
  • WorthPlaying Review, score: 8.6 out of 10. Includes screen shots.

Media publications

  • Action Trip Reviewed by Uros Jojic, score: 84 out of 100. [Windows] (Published 2004-05-26 00:00:00)
  • Game Industry News Reviewed by Jevon Jenkins, score: 4 out of 5. (Published 2004-01-01 00:00:00)
  • GameSpy Provides a review by Allen Rausch. "Unfortunately, while Thief: Deadly Shadows stands as an equal to any of the previous games in the series, it doesn't exceed them." [4/5] (Published 2004-05-23 00:00:00)
  • IGN Review by Tom McNamara, scoring 8.3/10: "While not boldly innovating, [it] holds the franchise bar at least as high." (Published 2004-05-05 00:00:00)

Inter CAFFE

31 korisnika prisutno: 0 registrovanih i 31 senkica. Ulogovani: Nema
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
16.08.2019 22:52, tragalac@Umetnost
Muzika, tekst - moja omiljena pesma
14.06.2019 08:02, Sammir@Umetnost
Potrosacko drustvo iz vizure jednog potrosaca
14.06.2019 08:00, Sammir@Posao
Vicevi - Mujo, Haso, Lala, Sosa, plavuse i ostali
14.06.2019 07:53, Sammir@Opušteno
Dobro došli - predstavite se
14.06.2019 07:51, Sammir@Opušteno
Poezija - najlepsi stihovi
16.04.2019 08:23, tragalac@Umetnost
Preporuke za citanje - preporucite knjigu, zanimljivo stivo
18.03.2019 10:58, solium@Umetnost
Miroslav Mika Antic - neki pesnik iz Mokrina
12.03.2019 23:11, Maxa@Umetnost

Vesti

Vučić s Majom Pavlović: Pomoći ćemo da se reši problem

Sudar kod Kraljeva: Povređeno petoro mladih, dve devojke u teškom stanju

Ne zna se sudbina četiri hiljade Srba nestalih u ratovima devedesetih

Država povećala vlasnički udeo u Aerodromu "Nikola Tesla"

Nacrtana akcija Partizana: "Bukvalno me je pogodio u čelo" VIDEO

Hodžaj: Taksama usloviti Beograd za povlačenje priznanja

Lajčak: Realnost Kosova je da nije priznato od pet članica EU; Srbija ne bi trebala da potpisuje ugovor sa Evroazijskom unijom

Naslovi.net, 30.8.2019 13:22

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...