Lists sites that review or previewed for Sudden Strike.
  • Game Revolution Reviewed by: C. Joshua Villines, [B-]. "Even if you are not a fan of the period or prefer more traditional RTS games, you will probably find that the challenges offered by the diverse campaigns will suck in more of your time than you expected." Includes cheats and demo download.

Media publications

  • ActionTrip By: Nikola Zakic, [87/100]. "All the aspects of a potential winner, but it lacks decent 'package and makeup.'" Also has screenshots. (Published 2000-12-06 00:00:00)
  • Game Industry News Reviewed by John Breeden. Score: 4-1/2 out of 5. (Published 2000-01-01 00:00:00)
  • GameOver Reviewed by: Fwiffo, 78%. "When all things are said and done, Sudden Strike is a solid game and a great introduction for those who are tired of the mindless carnage in RTS titles but aren't ready to cut their teeth yet in hardcore wargaming." (Published 2000-12-18 00:00:00)
  • GameSpot Reviewed by: Bruce Geryk, [5.6/10]. "Manages to evoke the atmosphere of World War II, but this atmosphere is all that's going for it." (Published 2001-01-02 00:00:00)
  • IGN.com By: Stephen Butts, [8.1/10]. "Despite some minor annoyances, this Second World War strategy game really delivers." (Published 2001-01-24 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...