Various reviews and previews about Rise of Nations.
  • GamePro Previewed by Dunjin Master. "You can look forward to spanning the centuries without spending almost as long to play."
  • Rise of Nations Heaven Previewed by Angel Spineman. "...a very innovative and unique game with many features that cannot be found in any other [RTS] game on the market."
  • WorthPlaying [9.3/10]. "Lives up to the hype it created for itself."

Media publications

  • Counterglow Reviewed by Sean, [A-]. "Everything good from other RTS games and brought it together cohesively." (Published 2003-05-06 00:00:00)
  • IGN Previewed by Dan Adams. "Either way, at this point, it's really looking good." (Published 2002-11-07 00:00:00)
  • PC Gameworld Preview by Michael Askounes. "...it's almost a lock to say that Rise of Nations will be a must-have game for any fan of civilization-building titles." (Published 2002-10-29 00:00:00)
  • Rise of Nations Reviewed by John Breeden, score: 4½ out of 5. (Published 2003-01-01 00:00:00)
  • The Entertainment Depot Previewed by Ryan Newman. "Without a doubt, this one will be huge." (Published 2002-11-08 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...