Some game reviews for you to learn more about Homeworld from those, who have seen it, played it and estimated it.
  • Gamespot Reviewed by Michael Ryan, 9.0/10.0 (superb) "Homeworld is both an excellent game and one that may well reshape the entire real-time strategy genre."
  • GameSpy.com: Homeworld 2 Preview by Allen Rausch. Includes screenshots.

Media publications

  • Armchair Empire: Homeworld 2 Review by Tolen Dante, [8.7/10]. "The only real disappointment I had with Homeworld 2 was with the missions themselves." (Published 2003-11-02 00:00:00)
  • GameOver 92% (Published 1999-10-01 00:00:00)
  • GameSpot Reviewed by Elliott Chin, [8.9/10]. "Adds a lot of depth and strategy to the original game, in addition to an original story and two new fleets, but it preserves the essential gameplay." (Published 2000-09-15 00:00:00)
  • IGN - Homeworld [9.5/10] By Vincent Lopez. "Relic not only tackled space, but may have just changed strategy games forever." (Published 1999-10-01 00:00:00)
  • Speedy 3D 90% (Published 1999-09-27 00:00:00)
  • StrategyPlanet positive (Published 1999-10-04 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...