• Action Trip Review Reviewed by Branislay "Bane" Babovic, 95%. "Cataclysm is a visual masterpiece, and from the very start, the game is graphically very well designed."
  • Firing Squad Review Reviewed by Rory "Hubris" McGuire, 93%. "Graphics, music and gameplay, all form into a near-perfect game worthy of the test of time."
  • Games First Review Reviewed by Matt Blackburn, 4 stars. "It's immersive, difficult, and carries more micro-management opportunities (the strength, in my opinion of all good RTS games) than anything I've seen to-date."
  • Gamespot Reviewed by Elliot Chin, 8.9/10.0. "Veterans of the first game will also be quick to notice some interface changes and gameplay enhancements. However, Homeworld's beautiful graphics, top-notch sound, and 3D play mechanics remain intact." Also contains screenshots and cheats.
  • Neo-Seeker Review Reviewed by Justin Bracken, 90%. "Superb graphics, sound, cut-scenes, and abundant atmosphere combine to make Cataclysm a potential winner for the RTS game of the year." Also contains screenshots.
  • PC.IGN.COM Review Reviewed by Dan Admas, 9.2/10. "Not better, not worse, just different and still a whole lot of fun."

Media publications

  • Game Industry News Reviewed by Pat Callahan, score: 4 out of 5. (Published 2001-01-01 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...