• Action Trip Reviewed by Dusan Katilovic, score: 59 out of 100. "It can get tiresome, it can get too easy...it does have one big downside - your creature lacks the personality it had in the original game."
  • Gamers Temple Review, score: 72%. "The ability to so easily change between creature types and the opportunity to concentrate on the creature's development are very nice additions to the game..." Includes screen shots.

Media publications

  • G4 Reviewed by Glenn Rubenstein, score: 4 out of 5. "While it does not have the seemingly endless replay value of the original, the tighter gameplay works well for a more straightforward gaming experience." (Published 2002-02-08 00:00:00)
  • GameSpot: Creature Isle Reviewed by Greg Kasavin, [8/10]. "Between all the minigames and the inspired addition of a younger creature for your own creature to look after, you'll find that Creature Isle is a great place to visit." (Published 2002-01-22 00:00:00)
  • IGN Reviewed by Steve Butts, score: 7.9 out of 10. "The real appeal of the game is in the nurturing and maintenance of your creature which, for me at least, isn't necessarily the best aspect of the first game." (Published 2002-01-22 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...