Reviews and Previews contains links to specific reviews or previews for the game FIFA Soccer 2002.
  • Armchair Empire Review by Mr. Nash. "The most noticeable change to FIFA 2002, and what will be the most contentious for gamers, is the shift toward a more sim-like style of gameplay." Score: 7.8/10. (Playstation 2)
  • Nintendojo Reviewed by Gordon Distin [8.8/10]. "It doesn't have Madden's depth, but then, it doesn't have Madden's Mt. Everest learning curve, either." [GameCube]

Media publications

  • GameSpot Reviewed by: Gord Goble, score 9.3/10. "EA Sports decided to key on gameplay this time around." (PC) (Published 2001-11-19 00:00:00)
  • GameSpot Review of the PlayStation 2 version by Gerald Villoria. Features screen shots, cheats and hints, and gameplay movies. Score: 8.7 out of 10. (Published 2001-11-28 00:00:00)
  • GameSpot GameCube version reviewed by Shane Satterfield. Features screen shots, cheat codes, FAQs, and gameplay movies. Score: 8.9 out of 10. (Published 2002-01-10 00:00:00)
  • GameSpot Reviewed by: Gerald Villoria, score 8.7/10. "The PlayStation version of FIFA 2002 doesn't quite have all the features available on the PlayStation 2." (PlayStation) (Published 2001-11-28 00:00:00)
  • IGN Reviewed by: Matt Casamassina, score 8.6/10. "An excellent first offering from EA Sports." (GameCube) (Published 2001-11-28 00:00:00)
  • IGN Reviewed by: Mark Jones, score 6.3/10. "Can another of EA's prolific franchises survive the great tests of time and originality?" (PC) (Published 2001-11-20 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...