• Contactmusic.com [9/10] PlayStation Review. "Overall, a cracking game but it just loses a bit in the translation."

Media publications

  • GameSpot [9.1/10] Review of GameCube version by Giancarlo Varanini. "NFL 2K3 delivers just about everything a football fan could want." (Published 2002-08-12 00:00:00)
  • GameSpot [9.6/10] PlayStation 2 version reviewed by Giancarlo Varanini. "If you're a fan of NFL football, then you owe it to yourself to pick up NFL 2K3." (Published 2002-08-13 00:00:00)
  • GameSpot [9.1/10] Giancarlo Varanini review of the Xbox version. "There's very little, if anything, to really complain about in NFL 2K3." (Published 2002-08-12 00:00:00)
  • GameSpy.com GameCube version reviewed by Shane Satterfield. Includes screen shots. Score: 87 out of 100. (Published 2002-09-17 00:00:00)
  • GameSpy.com Xbox version reviewed by Josh Hiscock. Includes screen shots. "NFL 2K3 has not only narrowed the gap between it and Madden -- it might have surpassed it." Score: 91 out of 100. (Published 2002-09-05 00:00:00)
  • IGN [9.0/10] Fran Mirabella III reviews the GameCube version. "This is a recommended buy for any football fanatic." (Published 2002-08-09 00:00:00)
  • IGN [9.2/10] PlayStation 2 review by Chris Carle. "NFL 2K3 is a great football game that inches ever closer to football simulation nirvana." (Published 2002-08-09 00:00:00)
  • IGN [9.1/10] Chris Carle reviews Xbox version. "If you take your football seriously, you owe yourself this game." (Published 2002-08-09 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...