Media publications

  • Game Industry News Reviewed by Jeff Criscito, score: 4½ out of 5. (Published 2003-01-01 00:00:00)
  • Gamer's Hell Review by Ala Shiban and Andreas Misund Berntsen. Includes screen shots. Score: 8.3 out of 10. (Published 2003-01-29 00:00:00)
  • GameSpot Reviewed by Greg Kasavin. Includes screen shots, news, downloads, movies, and hints. Score: 8.1 out of 10. (Published 2003-01-15 00:00:00)
  • GameSpy.com Review by Dave Kosak, with screen shots. Score: 75 out of 100. (Published 2003-01-25 00:00:00)
  • GameSpy.com: SimCity 4 Previewed by Jamie Madigan, "All in all, SimCity 4 looks quite sharp. The enhanced graphics, thousands of buildings and the ability to import sims into your communities should make it worth checking out." (Published 2002-05-22 00:00:00)
  • GameSpy.com: SimCity 4 - Rush Hour Reviewed by Allen Rausch. Includes screen shots and movies. Score: 3 out of 5. (Published 2003-10-02 00:00:00)
  • GameSpy.com: SimCity 4: Rush Hour Previewed by Allen Rausch. Includes screen shots. "All in all, SimCity 4: Rush Hour is looking like a must-have for fans of the franchise." (Published 2003-07-16 00:00:00)
  • PC IGN: SimCity 4 Previewed by Tal Blevins, "To facilitate the move down to this personal level, you will be able to bring your Sims from The Sims into the game and move them into neighborhoods." (Published 2002-05-22 00:00:00)
  • The Armchair Empire Review by Tolen Dante, with screen shots. Score: 9.2 out of 10. (Published 2003-07-06 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...