Impressions and ratings of the game from various online sources.
  • Armchair Empire Rated 9.5/10 by Mr. Nash. "...this game stands high as a shining example of what a first person shooter should be."
  • GameSpot Offers a review with screenshots by Jeff Gerstmann. "While it's really quite an amazing game, the still slightly flawed control and the lack of online play waters down what has been one of the greatest shooters to date on the PC." [8.2/10] [PlayStation 2]
  • GameSpot Reviewed by: Joe Fielder, "Quake III Arena on the Dreamcast may offer more visceral gameplay, but Unreal Tournament is the most complete package yet." [9.4/10]

Media publications

  • Firing Squad Preview and screenshots by Dennis 'Thresh' Fong. (Published 1999-05-30 00:00:00)
  • GameSpot "Unreal Tournament is the most complete first-person shooter available." Reviewed by Jeff Gerstmann (9.5/10). Also features screen shots, cheat codes, guides, gameplay movies, and downloadable patches. [Windows] (Published 1999-12-09 00:00:00)
  • Sharky Extreme Rated 9.5/10 by Pete Closs. "Have Epic succeeded in creating a good first person shooter for play both online and off? We can quite certainly say yes. With a vengeance. And then some." (Published 1999-12-17 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...