• GamersHell Review by Andreas Misund Berntsen "a well-designed game with plenty of tension" with screenshots [8.9/10]
  • GameSpy Preview of PlayStation 2 version by Andy Eddy. "Though PS2 owners had to go empty-handed through PC and Xbox releases, the wait will have been worth it for this squad-based shooter."
  • The Laser Review by Michael Palisano [A] includes screenshots. "Redefines the series brilliantly, emphasizing action while still offering the depth and realism fans of the series have come to expect."

Media publications

  • ActionTrip Uros Jojic reviews [69/100] Athena Sword for PC. "Doesn't justify the relatively hefty price tag." (Published 2004-03-09 00:00:00)
  • ActionTrip Ure Paul previews Athena Sword for PC. "Doesn't bring any radical improvements to the Rainbow Six franchise." (Published 2004-01-13 00:00:00)
  • GameSpy Dave Kosak review [88/100] for PC includes screenshots. "Tactical fans will find many hours -- and probably many months -- of great gaming here." (Published 2003-05-01 00:00:00)
  • GameSpy Zach Meston review [4/5] includes screenshots. "Very good single-player game, and a brilliant online game." (Published 2003-11-19 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...