Reviews and previews of the PC version of the game.
  • Game Revolution "A solid mission pack, adding a whole new team element. Team organization is something that is evolving in online multiplayer gaming, and it's nice to see Quake join the fray." Review by Shawn Sparks with score [B].

Media publications

  • FiringSquad Previewed by Dennis "Thresh" Fong. "What bothers me is that people portray and hype the game to the point where you'd think id was ready to ship the game tomorrow. Is there nothing unbalanced or unfair in the gameplay? How are the levels? Do the weapons need to be tweaked? Is it already the "ultimate" game of the century when it's not even 75% complete?" Also includes screenshots. (Published 1999-03-01 00:00:00)
  • GameCritics.com Reviewed by Chi Kong Lui [8.5/10]. Contains screenshots. (Published 2000-01-26 00:00:00)
  • GameSpot [7.4/10] Reviewed by Andrew Seyoon Park. "If you do play Team Arena for any length of time, you'll find there's more to it than good graphics and bad voice acting." (Published 2000-12-21 00:00:00)
  • GameSpot [9.2/10] Reviewed by Jeff Gerstmann. "All things considered, it isn't a stretch to call Quake III Arena an outstanding game." (Published 1999-12-16 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...