• AtomicGamer Preview of PC version, with screen shots.
  • Gamers Hell Previewed by Burt Carver. "...[W]hile coming out around the same time as HalfLife 2 and Doom3 [it] is a completely different game and should appeal to the 'hordes of monsters' crowds."

Media publications

  • Action Trip Review, with screen shots. Score: 79 out of 100. (Published 2004-04-01 00:00:00)
  • ActionTrip Preview of Windows version by Uros Jojic. Includes screen shots. (Published 2003-12-01 00:00:00)
  • FiringSquad Reviewed by Jakub Wojnarowicz, with screen shots. "It accomplishes what it sets out to do, but little else." Score: 81 out of 100. (Published 2004-04-26 00:00:00)
  • Four Fat Chicks Review, with screen shots. (Published 2004-06-01 00:00:00)
  • Game Industry News Reviewed by Greg Crowe, score: 5 out of 5. (Published 2004-01-01 00:00:00)
  • GamesFirst By Tristan Mayshark. "The environmental detail throughout the game is decent, but in the boss arenas, special care has been taken to make for unique battles." Includes screen shots. (Published 2003-07-20 00:00:00)
  • Play.tm Reviewed by Luke Guttridge, score: 85%. [Windows] (Published 2004-06-04 00:00:00)
  • WorthPlaying Preview, with screen shots. "...[I]f you liked Serious Sam and that style of gameplay you will have an absolute blast playing through Painkiller..." (Published 2004-01-11 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...