• ActionTrip Review of Xbox version by Ure Paul. Includes screen shots. Score: 84 out of 100.
  • Snackbar Games DX : IW Xbox Review Review by RedShifter. "Go into IW with an open mind and stick with it, and you will find one of the best games of the year, on any console." (Xbox)

Media publications

  • ActionTrip Reviewed by Ure Paul, score: 85 out of 100. [Windows] (Published 2004-01-07 00:00:00)
  • FiringSquad Review by Jakub Wojnarowicz, including screen shots. Score: 84% (Published 2003-12-14 00:00:00)
  • Game Industry News Reviewed by Chella Ramanan, score: 4 out of 5. (Published 2004-01-01 00:00:00)
  • Gamers Logik Preview of Xbox version by Jon Haag. Includes screen shots. (Published 2003-11-27 00:00:00)
  • GameSpy Preview by Allen Rausch. "...[O]ne of the game's best aspects thus far is the thorny decisions you'll have to navigate and how well the story and missions are constructed." (Published 2003-11-20 00:00:00)
  • The Armchair Empire Review of Xbox version, with screen shots. Score: 9.5 out of 10. "The end result is unquestionably one of the best games you'll find on the Xbox and definitely a worthy successor." (Published 2004-01-27 00:00:00)
  • Worthplaying Review by Thomas Wilde, including screen shots. Score: 7/10 (Published 2003-12-15 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...