Impressions and ratings of the game from various online sources.

Other languages: Russian.

  • Game Revolution Review by Johnny B.
  • Speedy 3D Rated 7/10 by Mark Jackson. "It's a worthwhile game if you want to be kept occupied or simply go back to the good old days of Co-Op single player."

Media publications

  • FiringSquad A negative review. (Published 2000-06-06 00:00:00)
  • GamePro Review by Brian Wright, [3/5]. "The question everyone is asking is: Just how bad is it? The answer: It's not that bad." (Published 2000-11-24 00:00:00)
  • GameSpot Frank Provo's review [7/10] for Game Boy Color includes screenshots. "Transforms a reviled PC game into a highly playable Game Boy Color game." (Published 2000-06-30 00:00:00)
  • GameSpot Shane Satterfield review [3.7/10] for Nintendo 64 includes screenshots. "Anyone looking for a Nintendo 64 shooter should do themselves a favor and look elsewhere." (Published 2000-07-31 00:00:00)
  • GameSpot Erik Wolpaw review [4.6/10] for PC includes screenshots and movie. "Daikatana is not an unmitigated disaster - but unfortunately, that's not enough to endorse it." (Published 2000-04-14 00:00:00)
  • PC.IGN Includes review and many screenshots. (Published 2000-06-01 00:00:00)
  • Sharky Extreme Includes screenshots and criticism. (Published 2000-06-05 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...