This category lists sites that review and critique Final Fantasy X.
  • Contactmusic.com - Final Fantasy X The beginning of something never before seen in an RPG. Score 9.5/10
  • GamePro "A memorable, fantastic adventure that falls short in key areas that could have benefited from fine-tuning-namely control tweaks and unpolished graphics...The last must-have title of 2001." Review by Major Mike.
  • ign.com - Final Fantasy X "Final Fantasy X is, of course, unspeakably beautiful." Reviews by Dave Zdyrko and David Smith.
  • RPGFan "...there is no denying that the changes to the FF formula make it a very original experience." Preview by Woojin Lee with an overall score [93%].
  • The Armchair Empire "At the end of the day this is a good RPG, but it's not that good." Review by Mr Nash with overall score [8/10]

Media publications

  • Game Industry News Reviewed by Todd Hargosh, score: 4 out of 5. (Published 2002-01-01 00:00:00)
  • GameSpot "The difference between FFX and other games is in the sheer scope and undeniably impressive production values. The ambitious design of FFX ultimately pervades in every aspect of the game." Review by Greg Kasavin with screen shots and overall score. (Published 2001-12-14 00:00:00)
  • Into Liquid Sky Preview by Kinderfeld. (Published 2001-07-13 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...