Professional and consumer reviews and previews.
  • GameCritics Reviewed by: Brad Gallaway and Dale Weir with screen shots. Rating of 9.

Media publications

  • Game Revolution "Final Fantasy Chronicles may not be the fanatic's perfect cup of tea, but to Joe Gamer who doesn't already have the originals, there's no better way to revisit a bygone age. And to those out there who missed both games, you won't be disappointed. These are both high-quality RPGs that, for the most part, stand the test of time." Review by Johnny Liu with score. (Published 2001-07-01 00:00:00)
  • GameSpot "If you can get over their unglamorous appearance, however, the games of Final Fantasy Chronicles are sure to please. With two solid games in one, how can you go wrong?" Review by Brad Shoemaker with screen shots and score. (Published 2001-06-07 00:00:00)
  • IGN "Even though that most people will overlook this game because it's a PlayStation game that's a re-release of a 16-bit game during a time when we've already moved on to the 128-bit generation, if you're an RPG fan that has yet to play either of these classics, it's a must-have title." Review by Dave Zdyrko with score. (Published 2001-07-18 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...