Contains links to specific reviews and previews for the Hordes of the Underdark expansion.
  • ActionTrip Reviewed by Ure Paul (88/100). Includes screen shots and reader comments.

Media publications

  • Action Trip Reviewed by: Ure "Vader" Paul. Offers a look at the setting, characters and playability of the latest Bioware expansion to Neverwinter Nights. (Published 2003-11-24 00:00:00)
  • Armchair Empire Reviewed by Tolen Dante (9/10). "Any expansion of a game with a large mod community begs the question 'Is this expansion worth the money when I can get so much for free?' In the case of Hordes of the Underdark, the answer is certainly 'yes.'" Includes screen shots. (Published 2004-02-07 00:00:00)
  • FiringSquad A review by Jakub Wojnarowicz [84/100] - with 30 screenshots. Quote: "Nothing like it before, but Hordes is an expansion and the newness has worn off." (Published 2003-12-10 00:00:00)
  • GameBanshee Preview with screen shots. (Published 2003-12-01 00:00:00)
  • GameSpy.com Reviewed by Raymond Padilla (4.5/5). "It's an incredible single-player adventure that you'll want to experience more than once." Includes screen shots. (Published 2003-12-10 00:00:00)
  • WorthPlaying Contains a brief history of those who made the game, a description the game itself, screenshots, and an overall score. (Published 2004-01-20 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...