Contains links to specific reviews and previews for Spyro: Enter the Dragonfly.
  • Gamers Hell Review, by Thomas Cap: "Spyro could really have been a hit - most of the levels and especially Spyro himself are well detailed and you can enjoy exploring the large world the developers created." [Score: 6 out of 10]
  • GameSpy.com Reviewed by Bryn Williams [55/100]. "An entirely average platform romp skewed for a dumbed-down audience that doesn't live up to expectations." Includes screen shots. [PlayStation 2]
  • The Gamer's Temple Reviewed by Tim Jordan [68%]. "There really isn't anything that separates it from other Spyro games." Includes screen shots. [PlayStation 2]

Media publications

  • Game Over Online Magazine Reviewed by Alex Fitzgerald [48%]. "The gameplay, music, sound effects, and graphics are all sorely lacking and have mediocre written all over them." Includes screen shots. (Published 2003-04-09 00:00:00)
  • GamePro Review [4.5/5]. "For the most part, though, Spyro is a graphics bonanza with blasts of color and eye-catching nuances, such as rippling water, glowing flames, and shimmering portals." Includes screen shots. (Published 2003-01-14 00:00:00)
  • IGN Reviewed by Douglass C. Perry [6/10]. "Only a slightly better than average platformer. Slightly." Includes screen shots and gameplay movies. [PlayStation 2] (Published 2002-12-08 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...