• Game Rankings Review, by George: "Trouble is, for most longtime Sonic fans, this expanded Sonic universe isn't very compelling..." [Score: 67 out of 100]
  • GamePro Review, by DJ Dinobot: "The biggest problem with Sonic Battle is the poor game design in Story mode."
  • GameZone Review, by Aceinet: "Sonic Battle is an entertaining multiplayer game that has a unique and interesting single player story mode." [Score: 7.8 out of 10]
  • Worthplaying Review: "Sonic Battle is a surprisingly creative, fun take on mascot-driven fighting games." [Score: 7.5 out of 10]

Media publications

  • GameSpy Review, by Zach Meston: "Sonic Battle is a solid and pleasantly deep arena beat-'em-up with lots of longevity..." [Score: 3 out of 5] (Published 2004-01-19 00:00:00)
  • Gaming Age Review, by Ernie Halal: "If you're looking for a portable party game and want to play competitively with other GBA owners, Sonic Battle fits the bill." [Grade: C] (Published 2004-01-01 00:00:00)
  • Gaming Target Review, by D'Marcus Beatty: "Sonic Battle isn’t the best fighting game in its genre, but it does enough things well to make it into a good game." [Score: 7 out of 10] (Published 2004-03-05 00:00:00)
  • IGN Review, by Craig Harris: "While Sonic Battle is a surprisingly enjoyable fighter on the GBA, it isn't without its problems." [Score: 8.0 out of 10] (Published 2004-01-13 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...