• GameZone - Review Review, by Louis Bedigan: "Billy Hatcher is an addictive platformer for anyone who loves Super Monkey Ball." [Score: 7.8 out of 10]

Media publications

  • Armchair Empire - Review Review, by Omni: "Billy Hatcher may never catch on as a marquee Sega character, but his debut is a somewhat fun game on the cartoony side of weird." [Score: 7.9 out of 10] (Published 2003-11-02 00:00:00)
  • FiringSquad - Review Review, by Marcus Yam: "Although there are parallels to Mario Sunshine, Billy Hatcher and the Giant Egg is a highly original game" [Score: 70%] (Published 2003-10-13 00:00:00)
  • GameSpot - Review Review, by Ryan Davis: "Save for the peculiar mechanics of the giant eggs, it falls back on standard 3D platforming mechanics more often than not." [Score: 6.7 out of 10] (Published 2003-09-25 00:00:00)
  • GameSpy - Preview Preview, by Benjamin Turner: "Have no doubt: I'm quite looking forward to playing the final version of Billy Hatcher and the Giant Egg." (Published 2003-08-21 00:00:00)
  • GameSpy - Review Review, by Benjamin Turner: "In an eggshell, Billy Hatcher and the Giant Egg is worth checking out for platform and Sonic Team fans, but is likely too difficult and glitchy for more casual players." [Score 3 out of 5 Stars] (Published 2003-09-23 00:00:00)
  • The Laser - Review Review, by Michael Palisano: "The game is solidly constructed, surprisingly challenging and lots of fun." [Grade: B+] (Published 2003-01-01 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...