Contains links to specific reviews and previews for Space Channel 5.
  • All-Reviews.com Review Rated 3/4 by Tom Allen. "Space Channel 5 is better than Parappa the Rapper and Umjammy Lammy combined."

Media publications

  • Game Revolution: Space Channel 5 Review Rated B-. "On one hand you've got great visuals, fantastic music, and a disco ball full of positive energy. But the short amount of play time, slight control problems and zero multi-player really take away from the experience." (Published 2000-06-01 00:00:00)
  • GameCritics.com Rated 8.5/10 by Chi, 7.5/10 by Dale. "Without literal visual cues and some annoying quirks in the gameplay, Space Channel 5 can be a rather difficult game to advance in, but at the same time, highly rewarding." (Dreamcast) (Published 2000-06-27 00:00:00)
  • GameSpot Review: Space Channel 5 (Dreamcast) Rated 7.0/10 by Jeff Gerstmann. "Space Channel 5 absolutely oozes with style from beginning to end, and even though a bit of the game's charm has been lost in the translation from Japanese to English, it's still an interesting, yet criminally simplistic game." Reader reviews, codes, and 50 screenshots. (Published 2000-06-02 00:00:00)
  • IGN Preview Preview by Colin Williamson. "It's weird, it's wacky, and it looks and sounds great." (Published 1999-10-07 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...