• IGN - Xbox Reviewed by Randy Magruder. "In short, the game is simply packed with playing modes and features, all of which look and sound great." [8.5/10]
  • Sports Gaming Network - Xbox Reviewed by James Smith. "The deep career mode is deeper than versions past, and the additional game modes are the icing on the cake." [82/100]

Media publications

  • GameSpot [7.5/10] Reviewed by: Gord Goble. "...the best thing going for fans of an authentic NASCAR experience." Includes hints, screenshots, downloads, and reader reviews. (PC) (Published 2003-09-23 00:00:00)
  • GameSpot [8.8/10] Reviewed by: Frank Provo. "It's as close as you can get to the real thing..." Includes screenshots, hints, and reader reviews. (Playstation 2) (Published 2003-09-23 00:00:00)
  • GameSpot [8.8/10] Reviewed by: Frank Provo. "...the game will appeal to a wide range of NASCAR fans." Includes hints, screenshots, and reader reviews. (Xbox) (Published 2003-09-23 00:00:00)
  • GameSpy.com [4/5] Reviewed by: Jeremy Althof. "...rock solid from bumper to bumper." Includes screenshots. (Xbox) (Published 2003-10-08 00:00:00)
  • GameSpy.com [4/5] Reviewed by: Jeremy Althof. "...solid gameplay and a cool new grudges and alliances mode." Includes screenshots. (Playstation 2) (Published 2003-10-08 00:00:00)
  • GameSpy.com [4/5] Reviewed by: Scott Osborne. "...NASCAR Thunder 2004 does so many things right that it's hard to complain about and easy to love." Includes screenshots. (PC) (Published 2003-10-25 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...