• Kids Domain Console Kids Game review by Jayne Bowen. "Wacky Races is a fantastic game for the Dreamcast with great characters and a solid game to go with it - so if you've just played South Park Racer - be prepared to be converted!"

Media publications

  • Game Over Online Magazine Review by Clarence Worley. "The number of tracks available, coupled with the variety of characters and vehicles, makes for a good start in terms of gameplay, but the lack of secret levels and secret characters gives little reason to keep racing." [68%] (Published 2000-09-28 00:00:00)
  • Game Revolution Review of the Dreamcast version by G-Wok. "Wacky Races is, without a doubt, the best kart racer that I've seen in a long while. It's insane graphics and overall wackiness is something to behold." [B+] (Published 2000-07-01 00:00:00)
  • IGN Review by Vincent Lopez. "With more depth and an actual racing engine there could have been some fun gaming, but instead you're left with a short, simple, and fluffy affair that's best kept on the consoles, where bright eyed electric mice and magical plumbers are par for the course." [6.2/10] (Published 2001-02-05 00:00:00)
  • Wacky Races Review of the Game Boy Color version by Marc Nix. "It's a solid racer, and the sense of speed makes gameplay fun even when the rest of the design starts to fail." [8/10] (Published 2000-06-13 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...