Media publications

  • Adventure Collective Rated 3.75/5 by Joonas Linkola. "The atmosphere is surrealistic to the extreme, and the puzzles are devilishly clever." (Published 1998-10-21 00:00:00)
  • ChristianityToday Short quotes from four Campus Life readers about the game. (Published 1998-05-01 00:00:00)
  • GameSpot Review Rated 5.5/10. "Playing Riven on the PlayStation is sort of like watching Star Wars on a 13" TV; you'll get the point but you're definitely missing something." By John Broady. Reader reviews. 5 screen shots. (Published 1998-05-14 00:00:00)
  • GameSpot Review (PC) Rated 7.8/10 by Jeff Sengstack. "It's a leisurely paced, all-encompassing, mentally challenging experience. If you enjoyed Myst, you'll thoroughly enjoy Riven." Reader reviews. 5 screen shots. (Published 1997-11-03 00:00:00)
  • PIB Review "It is bigger than Myst, in many ways it is better than Myst, but it isn't really innovative which Myst was in its time." (Published 1998-04-04 00:00:00)
  • Review by Andrew "Zarf" Plotkin "Strong in every aspect." (Published 1997-11-01 00:00:00)
  • The Atlantic "Why Riven -- despite its stunning visual achievements and its commercial appeal -- does not live up to the magic of Myst." By Ralph Lombreglia. (Published 1997-11-19 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...