Only submit reviews for Indiana Jones and the Emperor's Tomb here. Please mention the platform used to review the game.
  • Gamershell Reviewed by Andreas Misund Berntsen. [7.7/10] "But I can assure you that if give the game a go you'll find an entertaining story involving a lot of fistfights, big explosions, beautiful women, and plenty of evil goons to trash."

Media publications

  • Game Industry News Reviewed by Todd Hargosh, score: 4 out of 5. (Published 2003-01-01 00:00:00)
  • Gamespy Review (PC) By Allen "Delsyn" Rausch [68/100] "What should have been a great game is hurt by a poor control scheme and bad storytelling." (Published 2003-04-03 00:00:00)
  • GameSpy Review (Xbox) By Bryn Williams "Fans of the Indiana Jones movies and fans of great action beat-'em-up video games should absolutely take Indiana Jones and the Emperor's Tomb for a spin. " (Published 2003-02-17 00:00:00)
  • Gamespy Review - (PS2) By Hector Guzman [80/100] "The Emperor's Tomb features much more in the way of fighting, cunning puzzle solving, and few cheap deaths. " (Published 2003-06-25 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...