• Four Fat Chicks "Read no further! Play this game instead! I hereby nominate this for Adventure Game of the Millennium!"
  • Lora's Adventure Game Reviews "Refreshingly original film-noir mystery adventure steeped in Mexican folk tradition and starring affable undead skeletons. Really. It works."

Media publications

  • Brass Lantern Review Rated 2.9/3 by Stephen Granade. "Grim Fandango is one of the bestest graphic adventure games to come along in a long time." (Published 2001-01-01 00:00:00)
  • Game Revolution: Dang! I Left My Heart In The Land Of The Living! Rated A-. "LucasArts made all the better bone bags, and this one is only down by about a vertebrae." (Published 1998-12-01 00:00:00)
  • GameSpot Review Rated 9.3/10 by Ron Dulin. "In addition to being a very good adventure game, it features great writing and beautiful art direction." Reader reviews. (Published 1998-10-30 00:00:00)
  • IGN Review Rated 9.4/10 by Trent C. Ward. "LucasArts flexes their storytelling muscle in this near-perfect adventure game." (Published 1998-11-03 00:00:00)
  • Loonygames Review "This is a nearly flawless game. And I daresay, the adventure game of the year." By Jason Bergman. (Published 1998-11-27 00:00:00)
  • PIB Review "One of the best adventure games I'd seen in 1998." (Published 1998-12-31 00:00:00)
  • TechTV Geek Library: Grim Fandango "What? You, an adventure gamer, haven't played Grim Fandango? Run, don't walk, and get a copy." Download of game demonstration. (Published 2000-08-06 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...