• Coming Soon Magazine Rated 94%. "Revolution Software has mastered the adventure genre, elegantly mixing historical facts and fiction to create captivating stories that literally illuminate the player's imagination."

Media publications

  • Adventure Collective "I really like Broken Sword II and that it's one of the best games on the market." Review by Eric Gos and Philip Jong (Published 1998-02-27 00:00:00)
  • GameSpot Review (PC) Rated 7.9/10 by Moira Muldoon. "It's Circle of Blood with new characters, a new storyline, a new threat to world harmony, and a few omissions and additions that help to streamline the adventure." Reader reviews. (Published 1997-11-25 00:00:00)
  • GameSpot Review (PlayStation) Rated 6.9/10 by Ben Stahl. "Broken Sword II is a wonderful throwback to the classic Sierra-style adventure game and is a great adventure for fans of the style." 70 screen shots. Reader reviews. (Published 2000-01-12 00:00:00)
  • PIB Review "If you haven't bought it yet, you should. Highly recommended for intermediate to advanced adventure game players, beginners may find it very tough." (Published 1998-02-07 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...