• GameZone - Review Review, by Carlos McElfish: "Aside from the a few noteworthy Nintendo-published games of recent months, Viewtiful Joe is currently the single best reason to be a proud GameCube owner." [Score: 9.4 out of 10]
  • Play.tm Review, by Richard Clifford: "This is an incredibly well put together title and one that GameCube owners would be wise to check out." [Score: 92%]
  • Warcry - Review Review, by Rei: "I believe this is one of the best platformers to come around in a while; the game play is deep and fun to master."

Media publications

  • GameMecca Reviewed by: Dissectional, [4.5/5]. "It's a fresh twist on your traditional side scrolling beat 'em up." (Published 2003-10-21 00:00:00)
  • GameSpy.com - Preview Preview, by Bryn Williams: "The ever popular graphical style of cel-shading is inflicted once again in Viewtiful Joe, but I've never seen such good use of this technique until now." (Published 2003-06-26 00:00:00)
  • GameSpy.com - Review Review, by Raymond Padilla: "Mixing classic gameplay and modern twists with gorgeous and distinct graphics, this is one of the best GCN games of 2003." [Score: 5 out of 5] (Published 2003-10-08 00:00:00)
  • Snackbar Games - Review Review, by Snowcone: "I do have to say that this one really snuck up on me and I am glad I stuck with it." (Published 2003-11-11 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...