Contains links to specific reviews and previews for Star Wars Episode I Racer.
  • All-Reviews Review by Tom Allen, 2/4. "To us, Star Wars Episode I: Racer is an average game."
  • Epinions: Star Wars Episode 1 Racer Nintendo 64 version consumer reviews.
  • Speedy 3D PC review by Ryan Wissman, 89%. "The graphics are smooth, the gameplay is addictive, and the controls are very innovative, key elements in a great game."

Media publications

  • CNN PC review by Thomas Crymes, 6/10. "Star Wars: Episode I Racer is a game without a soul." (Published 1999-06-08 00:00:00)
  • FiringSquad PC review by Nat Baldwin, 2.5/5. "The game did little to inspire a sense of action or fun, and thus falls squarely into the chasm of mediocrity." (Published 1999-06-06 00:00:00)
  • GameCritics.com Nintendo review by Dale Weir and Chi Kong Lui, 85%. "From the start, I felt an intended effort to make this game an extension of the movie and I dare to attest that they have succeeded. It delivers on all its promises and that's all I asked for." (Published 1999-07-05 00:00:00)
  • IGN PC review by Jason Bates, 8/10. "A very good racing game that's playable, enjoyable and challenging." (Published 1999-05-27 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...