Star Trek: New Worlds™ presents the Star Trek universe as never seen before. Set in the 23rd Century - the year 2292 -the game chronicles the challenges and adventures of a small group of colonial officers on the surfaces of new alien worlds.
  • Game Revolution Reviewed by: Brian, score D. "While the graphics might keep it from being a total loss, it's still far from up to anyone's standards."

Media publications

  • ActionTrip Reviewed by: Branislav Babovic, score 70%. "Star Trek: New Worlds gives an impression of an unfinished game." (Published 2000-10-13 00:00:00)
  • Game Over Reviewed by: Clarence Worley, score 35%. "Star Trek: New Worlds has the feel of a game that is unfinished." (Published 2000-09-15 00:00:00)
  • IGN Previewed by: Jeremy Dunham, "Interplay's brand of 3D Real-time strategy will explore a new frontier for Online console gaming." (Dreamcast) (Published 1999-10-04 00:00:00)
  • IGN.com Reviewed by: Dan Adams, score 6.2/10. "If this game didn't have the power of the Star Trek license behind it, nobody would give one whit about it." (Published 2000-09-05 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...