Reviews and Previews contains links to specific reviews or previews for the game Star Trek: Invasion.
  • Games First Review of the strategy guide by Monica Hafer, 3/5. "It might be worth it for the beginning sections, and if you are one of those people who can't stand the suspense and hassle of wrestling with a pesky game."
  • Games First Reviewed by: Monica Hafer, 4/5. "Invasion is composed of both dual play dogfighting and a campaign mode."
  • Playstation Illustrated Reviewed by: Matt Paddock, 91%. "Everyone should be able to enjoy this game."

Media publications

  • Absolute Playstation Reviewed by: Tom R, 84%. "Star Trek Invasion is a space based shooter with a good deal of strategy elements thrown in for good measure." (Published 2000-08-01 00:00:00)
  • GameSpot Reviewed by: Frank Provo, "Despite the game's fluid control system and innovative lock-on features, its pacing and repetition simply mar the gameplay experience." [5.9/10] (Published 2000-08-29 00:00:00)
  • IGN Reviewed by: Douglass C. Perry, 8.0/10. "Has Activision created a fantastic, action-heavy Star Trek game, or is it just a Colony Wars clone?" (Published 2000-08-24 00:00:00)
  • PSX Extreme Previewed by: SolidSnake. "Yes! After playing the first areas in Star Trek I was quickly hooked on this shooter." (Published 2000-07-15 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...