Reviews and Previews contains links to specific reviews or previews for the game Star Trek: Armada.
  • PC Gameworld Reviewed by: Gus Lane, 50%. "Star Trek Armada is a game that has a lot of potential but the problems with this title can only hurt Activision in the future."

Media publications

  • GameOver Reviewed by: Rebellion , 87%. "Great variety in units and missions, well above average RTS, its got Picard!" (Published 2000-04-06 00:00:00)
  • GameSpot Reviewed by: Greg Kasavin, 7.9/10. "Most Star Trek games aren't very good, but Star Trek Armada's an exception." (Published 2000-05-19 00:00:00)
  • IGN Previewed by: Trent C. Ward, "We've got loads of new pics and the full scoop on Romulan ships and weaponry." (Published 1999-07-26 00:00:00)
  • IGN Reviewed by: Mark Asher, 6/10. "The design is interesting and at times it is an exciting game." (Published 2000-04-12 00:00:00)
  • IT Reviews Review. "Decent graphics, all authentic Star Trek sounds and plot-lines will certainly please fans of the cult sci-fi series." (Published 2000-05-15 00:00:00)
  • NeoSeeker Reviewed by: Drew Wilson, . "For the most part, I found it enjoyable, yet at the same time, a tad short." (Published 2000-05-15 00:00:00)
  • Sharky Extreme Reviewed by: Bruce Geryk, 7/10. "Armada succeeds because it delivers impressive fidelity to the Star Trek universe." (Published 2000-05-02 00:00:00)
  • Star Trek Gamers Reviewed by Nicola Venra. (Published 2002-11-15 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...