Contains links to specific reviews and previews for Starlancer.
  • Game Revolution Dreamcast review by Erik Archer, B+. "It may lack the depth that some of us have come to expect in a space-combat, but it still stands as a solid gaming experience."
  • MakeItSimple.com PC review by Rob Garret, 82%. "Good story, great graphics, and addictive gameplay make this one worthwhile to grab."

Media publications

  • Firing Squad Review by Jakub Wojnarowicz, 85%. "Starlancer is a tour-de-force in action. If you want fun, guns and blowing stuff into the sun, this is your game." (Published 2000-05-04 00:00:00)
  • GameOver PC review by 2XHelix, 85%. "It seems that Chris and Erin Roberts have once again created another worthy space sim." (Published 2000-06-01 00:00:00)
  • GameSpot PC review by Desslock, 77%. "While it's a shame that the developers did not fix all the weaknesses that were also found in prior games such as Privateer 2, StarLancer definitely matches, and in several ways improves on, the strengths of those games." (Published 2000-04-28 00:00:00)
  • GameSpot Dreamcast review by Jeff Gerstmann, 71%. "The less than engaging storyline and the heavy focus on defensive missions holds the game back and keeps it from being as good as the classics that made the genre popular." (Published 2000-12-06 00:00:00)
  • IGN Dreamcast review by Stephen Butts, 88%. "Ultimately, Starlancer is just a port but it's a damn fine port." (Published 2000-11-27 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...