Reviews and Previews contains links to specific reviews or previews for the game Giants - Citizen Kabuto.
  • ActionTrip Review by Uros Jojic, [85/100]. "The game didn't hold my attention." [Windows]
  • Gamer's Hell Review, score: 9.5 out of 10. [Windows]
  • The Armchair Empire Review by Omni, 94%, with system requirements and screenshots. "The humor is consistent right from the start and nearly always borders on ridiculous, which is a nice parry to the action. The graphics are beautiful, especially if you have the latest hardware." [Windows]

Media publications

  • Game Industry News Reviewed by Marie Flanigan, score: 3-1/2 out of 5. [Macintosh] (Published 2002-01-01 00:00:00)
  • Game Over Online Review by Rebellion, [88%]. "One of those games that should please most everyone." [Windows] (Published 2001-01-01 00:00:00)
  • IGN Review by Doug Perry, [8/10]. "If you want a good action game for the PS2, Giants won't let you down." [PlayStation 2] (Published 2001-12-21 00:00:00)
  • IGN Review by Tal Blevins, [9.2/10]. "One of the most creative, innovative, and entertaining games I've played in years." [Windows] (Published 2000-12-15 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...