Contains links to specific reviews and previews for Battle Engine Aquila.
  • GameCritics.com Review with screenshots and consumer advice. (Registration required)
  • Gaming Age Reviewed by Travis Dwyer, grade: B-. Includes screen shots. [Xbox]

Media publications

  • Eurogamer Reviewed by Rob Fahey, score: 8 out of 10. Includes screen shots. [Xbox] (Published 2003-02-21 00:00:00)
  • G4 Reviewed by Chris Hudak, score: 3 out of 5. Includes screen shots. [PlayStation 2] (Published 2003-02-14 00:00:00)
  • GamePro Review [4/5]. "Aquila isn't a must-play game, and many gamers can probably get their fix with a rental. But if your trigger finger's itching for some challenging combat, it's worth a tour of duty." Includes screen shots. (Published 2003-01-28 00:00:00)
  • GameSpot Reviewed by Jeff Gerstmann [6.7/10]. Features screen shots, gameplay movies, cheat codes, and FAQs. (PlayStation 2) (Published 2003-01-29 00:00:00)
  • GameSpot Reviewed by Jeff Gerstmann [6.7/10]. Features screen shots, gameplay movies, FAQs, and cheat codes. (Xbox) (Published 2003-01-29 00:00:00)
  • GameSpy.com Reviewed by Christian Nutt [3/5]. "Upstart developer cooks up something a little left of center." Includes screen shots. (Xbox) (Published 2003-02-03 00:00:00)
  • GameSpy.com Reviewed by Christian Nutt [72/100]. "An inventive and intense war game that offers unique aesthetics and compelling gameplay." Includes screen shots. (PlayStation 2) (Published 2003-02-03 00:00:00)
  • The Armchair Empire Review, score: 8.3 out of 10. Includes screen shots. [Xbox] (Published 2003-03-16 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...