Contains links to specific reviews and previews for Batman Vengeance, PlayStation 2 version.
  • Gaming Age Review by Tim Lewinson, C+. "You know how it feels watching a sweet Porsche or Ferrari being driven in the slow lane at 10 miles below the speed limit by some old guy in a beret. Multiply that by 100 and you'll have an inkling at how much of a windup this game is."

Media publications

  • G4TechTV Review by Jason D'Aprile, 3/5. "Batman Vengeance manages to rise far above almost any other comic book-based title out there. It's both a fine video representation of the Dark Knight and a solid third-person action/adventure game in its own right." (Published 2001-11-14 00:00:00)
  • GameSpot Review by Joe Fielder, 7.4/10. "Every major aspect of the character is presented in some way in the game." (Published 2001-10-15 00:00:00)
  • IGN.com Review by Doug Perry, 8/10. "The game itself is not the next-generation butt-kicking game I hoped it would be, but it is a fun, varied title that, despite harboring some awkward control here, and simplistic design there, winds up being a respectable arcade game, steeped in Batman lore." (Published 2001-10-17 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...