• Gamespy Game information, preview and movie articles.
  • GameStats Contains news, reviews, industry ranking, previews and screen shots.
  • ign.com Previews, news and a message board.

Media publications

  • Game Industry News Reviewed by John Breeden, score: 5 out of 5. (Published 2004-01-01 00:00:00)
  • GameSpot Review (PlayStation 2) Rated 7.9/10. "Silent Hill 4 pairs third-person and new first-person gameplay with an emphasis on combat and item management. The resultant hybrid has some flaws, but The Room retains the dark, disturbing soul that is the unsettling center of the Silent Hill experience." By Bethany Massimilla. (Published 2004-09-07 00:00:00)
  • GameSpy Review (PC) "Although the initially slower pace and more non-conventional puzzles might annoy some gamers, those who hang in there are in for a hellish treat well worthy of the creepy Silent Hill brand." By Bryn Williams. (Published 2004-09-09 00:00:00)
  • GameSpy.com Preview by Christian Nutt. Includes screen shots. "With The Room, it's clear that the very act of living a normal life is the stuff of nightmares when in the hands of the Silent Hill team." (Published 2004-01-12 00:00:00)
  • Silent Hill 4: Two Guys In A Room "Fans of the series won't be entirely put off by The Room, but the chances are it's not the game you wanted it to be." By Kristan Reed. [Eurogamer] (Published 2004-08-25 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...