Professional and consumer reviews and previews.
  • GameSpot "It plays really well a lot of the time, and the game itself is action-packed and interesting enough to warrant looking past its problems." Review by Miguel Lopez with overall score [7.2] and screen shots.

Media publications

  • G4TechTV "If you're looking for a great flight sim that won't bog you down with complex controls, you're going to want to play SkyGunner." Review by Miguel Concepcion with overall rating [4/5] and screen shots. (Published 2002-07-12 00:00:00)
  • GameOver "Sky Gunner is an exceptionally enjoyable game that, while having its blemishes, manages to maintain an experience that is thoroughly engaging from start to conclusion." Review with overall score [81%] and screen shots. (Published 2002-07-15 00:00:00)
  • GameSpy.com [83/100] By Benjamin Turner. "...[A]n uncommonly beautiful and unique shooting game. Anime fans, dig in." Includes screen shots. (Published 2002-06-27 00:00:00)
  • ign.com "Sky Gunner isn't perfect, but it's indicative of the amount of potential it has that I'm willing to recommend it in the face of its problems." Review by David smith with overall score [7.8] and screen shots. (Published 2002-06-25 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...