Professional and consumer reviews and previews with or without screen shots and rating for Dark Messiah of Might and Magic.
  • Eurogamer Preview, by Kieron Gillen: "Extremely interesting sounding single-player mixing some of the lessons of Looking Glass and Ion Storm in a really pop, aggressive format with a solid sounding multiplayer game?"

Media publications

  • Game Over Online Magazine [60%] Review with system requirements and screenshots by Phil Soletsky. "I do genuinely hope that this combat system appears in some future, hopefully better, game." (Published 2006-11-27 00:00:00)
  • GameCritics.com Review with screenshots by Mike Doolittle. "...it's a flawed but ambitious game, both fantastically atmospheric and refreshingly original." (Published 2007-01-19 00:00:00)
  • GameSpot [6.7/10] Review with screenshots and part ratings by Jeff Gerstmann. "You could certainly do worse than Dark Messiah, but you could probably do a lot better, also." (Published 2006-10-26 00:00:00)
  • GameSpy [3/5] Review with screenshots by Miguel Lopez. "Though it has its moments, the signal-to-noise ratio isn't very favorable in Dark Messiah." (Published 2006-10-27 00:00:00)
  • IGN.com [7/10] Review with part ratings and screenshots by Charles Onyett. "With its single player mode, Dark Messiah offers up plenty of action that eventually wears thin." (Published 2006-10-27 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...