• Game Zombies Rating: a hesitant thumbs-up. "This game is a good game for fantasy lovers and disenchanted (no pun intended) 'Magic' players."
  • The Game Cabinet Reviewed by Dave Farquhar. "Overall it is a fun game, not too heavy, and made to be enjoyed."

Media publications

  • Boardgame Geek Reviewed by Brian Bankler. "The real joy of this game is that there are so many possibilities." (Published 2000-07-19 00:00:00)
  • RPGnet Reviewed by Jonathan Witt. Rating: 2 of 5 for style, 5 of 5 for substance. "If you like freewheeling multi-player action, combined with an elegant rules system, Wiz War is the game for you." (Published 1999-06-11 00:00:00)
  • RPGnet Reviewed by Paul Franklin. Rating: 3 of 5 for style, 5 of 5 for substance. "...a wonderful, simple, easy to learn, but intriguing board game." (Published 1998-08-03 00:00:00)
  • SOS' Gameviews Reviewed by Steffan O'Sullivan. "...Fun is the key word here." (Published 1998-11-29 00:00:00)
  • The Game Report Online Reviewed by Peter Sarrett. "Wiz-War is a game you'll come back to again and again." (Published 1992-06-01 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...