• Pitchfork: Fiery Furnaces: Bitter Tea Rated 7.6 out of 10 by Mark Richardson. "Nothing else going sounds like the Fiery Furnaces' carefully considered babble." (April 17, 2006)
  • Pitchfork: Fiery Furnaces: EP Rated 8.9 out of 10 by Rob Mitchum. "Comes off like a quick appendix to the band's work so far, concentrating their strengths in parts while elsewhere lovingly dumping the stray ideas that may not fit into their next conceptual flight." (Jan. 12, 2005)
  • Pitchfork: Fiery Furnaces: Rehearsing My Choir Rated 4.0 out of 10 by Amanda Petrusich. "A sprawling piano opera starring Matthew and Eleanor Friedberger's grandmother, Olga Sarantos, and it's every bit as terrible and fantastic as it sounds." (Oct. 24, 2005)
  • PopMatters: The Fiery Furnaces: Blueberry Boat Positive review of their second album by Jason Korenkiewicz. "Although the early part of Blueberry Boat is disjointed and difficult to absorb the album is still a triumph."
  • PopMatters: The Fiery Furnaces: EP Rated 8 out of 10 by Dave Dierksen. "The material not only stands up to the stellar tracks on the band's two previous releases -- it surpasses them."
  • PopMatters: The Fiery Furnaces: Gallowsbird Bark Positive review of their debut album by Devon Powers. "[They] remain a band with the sound and vision to powerfully tear the roof off, raise hell, get the party started, whatever...."

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...