Sites that contain only a review of the film.
  • All-Reviews.com Several reviews of the movie.
  • Allwatchers Review - The Hunt For Red October Analytical review of the plot, setting, theme, and structure of the Sean Connery film, and links to similar movies.
  • Christian Spotlight Review from a Christian perspective by Tim Emmerich.
  • In the Navy "A clever game of cat-and-mouse between two men on opposite sides of an ideological war who turn out to have more in common..." [Flick Filosopher]
  • The Hunt for Red October "...more fun by suggesting how easily men can go wrong, how false assumptions can seem seductive and how enormous consequences can sometimes hang by slender threads." Review by Roger Ebert. [Chicago Sun-Times]

Media publications

  • The Hunt for Red October "With its bad, treacherous Soviets on the one side, its freedom-loving Americans on the other, and an indeterminate number of good Russian defectors in between..." By Desson Howe. [Washington Post] (Published 1990-03-02 00:00:00)
  • The Hunt for Red October "If you'll pardon the pun, there's not much depth to this tale of submarines chasing each other..." By Chris Hicks. [Deseret News] (Published 1990-03-02 00:00:00)
  • The Hunt for Red October (PG) "A leviathan relic of an age that no longer exists." By Hal Hinson. [Washington Post] (Published 1990-03-02 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...