Media publications

  • A Wizard of Animation Has Japan Under His Spell Article on the film's release in Japan. Free registration required. [New York Times] (Published 2002-01-03 00:00:00)
  • Anime Academy Two reviews. (Published 2001-07-20 00:00:00)
  • Chicago Sun-Times: Spirited Away Roger Ebert considers this one of the year's best films. Rating: 4/4. (Published 2002-09-20 00:00:00)
  • Hollywood Bitchslap Includes user comments. Rating: 5/5. (Published 2002-01-18 00:00:00)
  • Japan Falls Under Blockbuster Movie's Spell Article discussing the success of the Japanese release. [CNN] (Published 2001-08-03 00:00:00)
  • Kamikakushi - Anime Master Miyazaki's New Ambition Kumi Kaoru discusses the film's background, its meaning, and whether it is successful in its goals. [Animation World Magazine] (Published 2001-12-31 00:00:00)
  • Midnight Eye Tom Mes calls it "one of Miyazaki's best works to date". (Published 2002-01-07 00:00:00)
  • National Review Thomas Hibbs believes the film presents lessons missing in most American movies for children. (Published 2002-09-27 00:00:00)
  • New York Times Elvis Mitchell expects an Oscar nomination for the film in this positive review. [Free registration required] (Published 2002-09-20 00:00:00)
  • Seattle Post-Intelligencer William Arnold likes the film and its protagonist, but fears it may not connect with American viewers. (Published 2002-09-20 00:00:00)
  • SPLICEDwire Rob Blackwelder feels the movie is imaginative but lacks purpose. Rating: 2.5/4. (Published 2002-09-20 00:00:00)

Mali oglasi

Dragan 065/884-8890
Iskusni bravari rade hale, garaže, panelima leksanom, kao i kapije, ograde, natkrivanje terasa.

Green Smarthaus +381 65 477 5001
Najpovoljnije i najkvalitetnije montažne kuće u Srbiji, uvoz iz Austrije. Eksluzivni najprodavaniji modeli. Proverite sajt www.smarthaus.rs.

Nikolija +49 176 7884 4021
Minhen i okolina - tražim posao čuvanja deteta, ili dece. Imam jako dobro iskustvo, predana sam i pedantna. Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati. Molim, samo ozbiljne ponude.

Jasmina 060/184-9309
Potrebni preprodavci božićnih ježića od žita. Ručni rad, mali su, simpatični, cena je povoljna i postoji mogućnost pristojne zarade pred Novu godinu.

Edo +385 98 265 705
Selidbe i dostave u Evropsku uniju, i iz Evropske unije, vršim povoljno velikim kombijem.

SZR Limaks Beška +381 022 570 799
Proizvodnja i prodaja - kvarcne peći i kaloriferi. Kvarcne grejalice za brzo zagrevanje, sa i bez daske. www.limaks.co.rs

Inter CAFFE

40 korisnika prisutno: 3 registrovanih, 1 skrivenih i 36 senkica. Ulogovani: cesko, galeksic, niko650 (01:08)

Bolje te vidim kad sklopim oči - Milan Višnjić
Uto 16.12.2014 8:31, micha@Umetnost
Jedan od cudnijih snova
Pon 15.12.2014 15:58, jeka1983@Sanovnik forum
Iz moje svaštare
Pon 15.12.2014 12:48, micha@Umetnost
Sanjam stalno bivseg momka. Da li to ista znaci?
Sre 10.12.2014 7:59, danielarmd@Sanovnik forum
Muzicki kutak - pjesme za prijatelje
Sre 10.12.2014 0:11, apprivoiser@Umetnost
Poezija - najlepsi stihovi
Sub 06.12.2014 10:32, Wind@Umetnost
Filigranska kapija od stihova - Dejan Milenković
Sub 06.12.2014 1:28, tragalac@Umetnost
Recepti, jela od mesa - rostiljijada
Sub 06.12.2014 0:45, niko650@Životni stil

Virtuelne razglednice

za rodjendan, godišnjicu braka, srećnu slavu, ženidbu, udaju, položen vozački, prijem u radni odnos...